Over mij

Sinds 2014 ben ik , Angelique Klein, gestart met Klein in Wijn.  Na mijn studie Hotelmanagement ben ik ruim 10 jaar werkzaam geweest in de horeca- en hotelbranche. In deze tijd heb ik mijn wijnkennis naar een hoger niveau gebracht en diverse diploma’s behaald. Zo stelde ik de wijnkaart samen en gaf ik wijnproeverijen aan mijn collega’s.

Na mijn ervaring in de hotellerie ben ik gaan werken in de financiële dienstverlening, maar tijdens een reis naar Zuid-Afrika en een bezoek aan de wijnhuizen daar, wist ik hier wil ik meer mee doen! De wondere wereld van wijn is veel te leuk om alleen als hobby te hebben. Het idee voor Klein in Wijn is geboren!

Na talloze proeverijen en vele mooie wijnavonden heb ik sinds September 2020 zelfs de titel Register Vinoloog behaald!

Heel graag deel ik mijn passie voor wijn met iedereen die daar meer over wil weten.
Kijk dan ook snel onder proeverijen voor de mogelijkheden.

Graag tot ziens bij Klein in Wijn.

Wijnzinnige groet, Angelique